Receptek Desszertek Sütést igénylő Tárkonyos sárgaborsó leves

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 dl tejföl
1 gerezd fokhagyma
1 fej vöröshagyma
1 csipet őrölt fekete bors
5 dkg füstölt szalonna
20 dkg sárgaborsó

Leírás

A megtisztított sárgaborsót megfőzzük sós vízben. Kevés olajon megpirítjuk a kis darabokra vágott szalonnát, majd kiszedjük.A zsiradékba beletesszük a finomra vágott vöröshagymát, fokhagymát és 1 evőkanál lisztet. Barna rántást készítünk, majd besűrítjük a levest és összeforraljuk. Közben sóval, tárkonnyal, tárkonyecettel ízesítjük. A sült szalonnával és tejföllel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4