Receptek Főételek Tészta Sós, sajtos perec

Hozzávalók

1 kk tengeri só
2 darab tojás
50 dkg finomliszt
2 dl tejföl
20 dkg trappista sajt
25 dkg margarin
2 dkg szalalkáli

Leírás

A lisztet a margarinnal elmorzsoljuk. A tejfölt elkeverjük a szalalkálival (megvárjuk még felfut) és minden hozzávalóval együtt összegyúrjuk a tésztát. 2 cipót készítünk belőle. Fél cm vastagra kinyújtjuk és szaggatjuk. Tojással megkenjük, megszórjuk sajttal (akár köménnyel, szezámmaggal, pirospaprikával, ízlés szerint). Azonnal sütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4