Receptek Főételek Húsos ételek Sertésoldalas whiskymártásban

Hozzávalók

60 dkg sertés oldalas

5 szem retek

1 marék rukkola

1 gerezd fokhagyma

1 csipet só és bors

1 csipet őrölt kömény

1 csipet cayenne bors

2 kanál olívaolaj

1 kávéskanál chili fűszer

1 marék galambbegy saláta vagy rukkola

1 darab kígyóuborka

1 dl natúr joghurt

2 kanál majonéz

2 kávéskanál édesnemes fűszerpaprika

Elkészítés

1

Az oldalast kivesszük a csomagolásából és a fóliából. Hőálló tálba tesszük és fedővel vagy alufóliával letakarjuk.

2

180°C-ra előmelegített sütőben 20 percig sütjük. Ezután levesszük a fedőt vagy a fóliát, majd még 5 percig sütjük.

3

Közben elkészítjük a salátát és a mártogatóst. Egy salátástálba beletesszük az 1-1 marék rukkolát és galambbegyet, a vékonyra szelt retket és uborkát, a sót, a borsot és egy kevés olívaolajat. Egy másik tálkában összekeverjük a joghurtot és a majonézt. Egy pici Cayenne-borssal és reszelt fokhagymával ízesítjük.

Tesco Magazin / 2020. TAVASZ
Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat


1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4