Receptek Főételek Húsos ételek Paradicsomos pulykaragu

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 darab paradicsom
1 dl extra szűz olívaolaj
1 darab zöldpaprika
2 fej vöröshagyma (közepes)
1 csipet szárított bazsalikom
4 dl paradicsomlé
80 dkg pulykamell
2 marék fekete olívabogyó
1 csipet kardamom

Leírás

A hagymákat felkockázzuk és olívaolajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a felkockázott paprikákat és a feldarabolt paradicsomot. Ezt is megdinszteljük. Fűszerezzük ízlés szerint és belekeverjük a húst. Fehéredésig pirítjuk. Hozzáadjuk az olívát, a kardamomot és a sűrített paradicsomot, majd felöntjük annyi vízzel, hogy éppen ellepje. Felforraljuk, majd forrás után, (kb. 40-50 percig) addig főzzük, amíg a hús megpuhul.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4