Receptek Főételek Húsos ételek Oldalas gyümölcságyon sütve

Hozzávalók

1 kg alma
1 csipet szárított kakukkfű
3 kanál margarin
1 csipet szárított majoranna
1 csipet őrölt szegfűszeg
1 csipet szárított bazsalikom
2 kanál méz
1 csipet ételízesítő
1 csipet őrölt szerecsendió
2 kg sertés oldalas
1 dl konzerv ananász

Leírás

Egy tepsit kicsit kikenünk margarinnal, majd ráöntünk egy egész doboz ananászt, a levével együtt, a másikat pedig lecsepegtetve. Az almákat héjastól nagyobb kockákra vágjuk, és ezt is hozzákeverjük. Megszórjuk a fahéjjal és a szegfűszeggel. Az oldalast ízlés szerint fűszerezzük, és a gyümölcsre helyezzük. Lefóliázzuk, és közepes lángon, kb. másfél óra alatt, puhára pároljuk. Ekkor levesszük a fóliát, és a húst megkenjük a mézzel, majd szép pirosra sütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4