Receptek Főételek Húsos ételek Bélszíntokány borsosan

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 fej vöröshagyma
1 dl étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 csipet szárított majoranna
80 dkg bélszín
3 gerezd fokhagyma

Leírás

A hússzeleteket vékony csíkokra vágjuk. Az apró kockákra vágott hagymát olajon megfonnyasztjuk, belepréselünk fokhagymát, borsozzuk, megszórjuk majorannával, majd 1 dl vízzel felöntjük, puhára pároljuk. Vigyázzunk, ne lepje el a víz egészen, nem főzzük, hanem pároljuk.A húst megmossuk, és rádobjuk az alapra.Ha megpirult paradicsompürével összepirítjuk. Köretnek tészta vagy rizs köret illik.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4