Receptek Főételek Hal Ananászos halragu

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 kanál vaj
2 dl tejszín
2 marék mazsola
1 dl félédes fehérbor
1 csipet őrölt fehérbors
1 darab konzerv ananász
70 dkg halfilé
3 kanál finomliszt

Leírás

A halat kockára vágjuk és egy serpenyőben, 2 kanál vajon, elkezdjük párolni. Ha kifehéredett, rárakjuk a mazsolát és ananászkockákat. Lefedve, 3 percig pároljuk és megszórjuk liszttel. Felengedjük forrásban lévő vízzel. Kiforraljuk és tejszínnel elkeverjük. Ráízesítünk és pár csepp fehérborral tesszük tökéletessé.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4